3D táblás kerítés antracit és zöld színben.

Országos kerítés építés, 5 Év Garanciával

Szezonnyitó akció!

Kerítéseink, korlátozott mennyiségben, még Akciós kivitelezési árakon elérhetőek!

3D táblás kerítés Országos Kivitelezéssel

3D kerítés termékek

3D táblás kerítések, RAL6005 zöld, RAL7016 antracit színekben, igény esetén lábazati betonpanellel is, országos kivitelezéssel, rövid határidővel.

60x40mm 3D oszlop

3D kerítés 60x40 oszlop

60x40mm 3D kerítés fém oszlopok alkalmazása, költséghatékonnyá, ugyan akkor rendkívül stabillá teszik a 3D kerítésrendszereket. A 3D kerítésoszlopok a 3D kerítéstáblával megegyező színekben elérhetőek.

Rozsdamentes 3D kerítés bilincs

3D kerítés rögzítő bilincs

Ezek a rozsdamentes 3D kerítés bilincsek, mind a szürke, mind a zöld 3D kerítés rendszerekhez megfelelően illeszkednek, kizárólag 60x40mm-es 3D kerítésoszlopokhoz használhatóak.

3D kerítés lábazati elem

3d kerítés Lábazati betonpanel

3D kerítés beton lábazati elemek alkalmazhatóak minden 3D táblás kerítés rendszerhez. A lábazati elemek, a 3D kerítésekhez gyártott lábazati panel rögzítő U profillal kerülnek rögzítésre.

3D kerítés betonoszloppal

3D kerítés betonoszloppal

Nálunk már betonoszlopokkal is elérhetőek a 3D kerítések, melyeket elsősorban betinkerítések kiegészítéséhez / folytatásához ajánlunk. Lábazati panelek akár 50-100cm magasságban is választhatóak

3D Zöld kerítéspanel

RAL6005 zöld 3D kerítés

3D kerítésrendszerek azaz 3D kerítéspanelek és oszlpok valamint 3D kapuk elérhetőek RAL6005 Zöld színben.

3D Antracit kerítéspanel

RAL7016 Antracit 3D kerítés

3D kerítésrendszerek azaz 3D kerítéspanelek és oszlpok valamint 3D kapuk elérhetőek RAL7016 Antracit színben.

3D kerítés kiskapu

3D kerítés kiskapu

3D kerítés kiskapuk 1m szélességben 1-2m magasságban választhatóak, a 3D kerítésekkel harmonizáló színekben.

3D kerítés Nagykapu

3D kerítés nagykapu

3D kerítés nagykapuk 3-4m szélességben és 1-2m magasságban választhatóak, a 3D kerítésekkel harmonizáló színekben.

Ne várjon napokat egy árajánlatra!

Azonnali árkalkuláció online kerítéstervezönkkel!

3D Kerítés jellemzői:

ÁszKerités 3D Táblás Kerítés

A merev táblás 3D kerítés a vízszintes és függőleges acélhuzalok összehegesztésével készül.

A tábla merevségét, háromszög alakú hajlítások biztosítják. Mérettől függően 2-3-4 db.

Huzalok anyagvastagsága cca 3,9 mm + bevonat.

A vízszintes huzalok közti távolság 200 mm.

A függőleges huzalok közti távolság 50 mm.

A felső, függőleges huzal kinyúlása 30mm.

A kerítéstáblák általában horganyzott huzalból készülnek hegesztéssel, amit utána szintereznek a RAL színskála szerint. (RAL6005=zöld, RAL7016=antracit, szűrke)

Ne várjon napokat egy árajánlatra!

Azonnali árkalkuláció online kerítéstervezönkkel!

3D Kerítés építését bizza másra, Ön csak élvezze kész kerítését

elemes kerítés országos telepítés

Napi akár 40fm 3D kerítés telepítés gépi erővel, szakképzett személyzettel

A 3D táblás kerítés építés folyamatában először a kerítés nyomvonalát kell kijelölni. A kijelölt nyomvonalat követően megkezdődik a 3D kerítés pontalapjának kijelölése. A pontalap a kerítés szerkezeti magassága +40-80 cm mélységben kerül kialakításra, gépi földkitermeléssel.

Az alapgödör aljára kb 10cm vastagságban kerül beöntésre beton, hogy meggátolja a kerítésrendszer esetleges süllyedését.

Az alapgödörbe kerül beállításra a 3D kerítésoszlop. A kerítésoszlop beállítását követően az alapgödröt földnedves betonnal töltjük ki, melyet tömörítünk.

Amennyiben lábazati panellal történik a 3D kerítés telepítése, úgy a panel tartó U profilokat az oszlop oldalához csavarozzuk, majd abba a lábazati panelt felülről beemeljük.

Ezt követően rögzítjük a 3D kerítés táblákat, a kerítéstábla jellegéhez és sz oszlophoz speciálisan illeszkedő rögzítőbilinccsel.

Ne várjon napokat egy árajánlatra!

Azonnali árkalkuláció online kerítéstervezönkkel!

3D Kerítés Garancia:

5 év kerítés Garancia

Tőlünk kivitelezéssel megrendelt 3D kerítések, minden esetben írásos kivitelezési igazolással kerülnek átadásra.

Tőlünk kivitelezéssel megrendelt 3D kerítések, 5év kivitelezői Garanciával kerülnek átadásra.

Ne várjon napokat egy árajánlatra!

Azonnali árkalkuláció online kerítéstervezönkkel!

Mi a 3D Kerítés?

3D kerítés panel

Ezt a kerítéstípust gyakran nevezik 3D kerítés-nek, 3D-s kerítés-nek, 3DS kerítés-nek. Elnevezését onnan kapta, hogy a kerítés szerkezeti elemeket alkotó acél huzalok nem síkban helyezkednek el, hanem azok magasság függvényében 2 vagy 3 helyen meg vannak hajtva, ezzel a síkból kiemelkedve 3 dimenzióban (3D-ben) helyezkednek el. A 3D kerítések jelentősen merevebbek mint más táblás kerítéstípus és össze hasonlíthatatlanok a hagyományos drótkerítéssel.

A 3D kerítéseket felhasználási területtől függően 40x60mm-es „zártszelvény” oszloppal vagy betonoszloppal lehet rögzíteni. A fémoszlopok a kerítés anyagával megegyező színekben elérhető, horganyzott, és/vagy színterezett (zöld vagy antracit) színben, a betonpanelt rögzítő U profil általában a beton színével jobban harmonizáló (szürke) színű.

A 3D kerítés tábláinak mérete magasság szempontjából 1m-től egészen 2m-ig elérhetőek. A 2,5m magas 3D kerítéstáblák szélessége a stabilitás érdekében csupán 2m szélesek, míg az alacsonyabb (1-2m) kerítéstáblák szélessége 2,5m.

Esztétikai okokból a 3D kerítéshez lehet lábazati beton panelt rögzíteni. A 3D lábazati elem magassága 20 vagy 30 cm, szélessége megegyezik a 3D kerítéstábla szélességével

Ne várjon napokat egy árajánlatra!

Azonnali árkalkuláció online kerítéstervezönkkel!

3D Kerítés felületkezelése

Szinterezett 3D kerítés

A 3D táblás huzalkerítések általában elérhetőek horganyzott kivitelben valamint esztétikusabb és időtállóbb színterezéssel ellátott kivitelben is.

A porfestés (köznapi szóhasználatban gyakran szinterelés vagy szinterezés, ez azonban a porkohászati hevítő-zsugorító művelet megnevezésének pontatlan használata) egy speciális felületi bevonatot eredményező eljárás általában fémfelületekre.

Porfesték Felhordása 3D kerítés táblákra: A porfestéket elektrosztatikusan vagy pneumatikusan szórnák a felületre. Az elektrosztatikus folyamat során a porfestéket elektromos töltésnek teszik ki, amely vonzza a felületre.

A festékkel bevonatolt felületet általában egy kemencébe helyezik, ahol a festékpor megolvad és egyenletes réteget képez a felületen. A magas hőmérsékletű szinterezés folyamán a festékpor kémiai átalakuláson megy keresztül, amely során az anyagra tartós és ellenálló bevonat képződik.

Előnye lehet, hogy a szinterezett bevonatok rendkívül tartósak és ellenállóak lehetnek a korróziónak, kopásnak és vegyi anyagoknak.

Ne várjon napokat egy árajánlatra!

Azonnali árkalkuláció online kerítéstervezönkkel!