Betonkerítés / elemes betonkerítés, országos kivitelezéssel

Betonkerítés minták:

Tégla mintás betonkerítés

Választható magasság: cca 1,44m-2,40m

Legfelső panel: Egyenes zárópanel

Szeletelt Tégla betonkerítés

Választható magasság: cca 1,5m-2,5m

Legfelső panel: Egyenes zárópanel

Címeres Tégla betonkerítés

Választható magasság: cca 1,5m-2,5m

Legfelső panel: Egyenes zárópanel

Mediterrán-Terméskő betonkerítés

Választható magasság: cca 1,5m-2,5m

Legfelső panel: Egyenes vagy íves zárópanel

Csíkos mintás betonkerítés

Választható magasság: cca 1,5m-2,5m

Legfelső panel: Egyenes zárópanel

Ne várjon napokat egy árajánlatra, azonnali kalkuláció online kerítés tervezőnkkel!

Azonnali árkalkuláció
 • vagy hívja kollégánkat most : +36702108083,

 • vagy keressen minket e-mailen: KERITES@KERITESASZ.HU

Betonkerítés előnyei

KerítésÁsz.hu betonkerítés
 • Változatos minták – Betonkerítés változatos mintákban elérhető (Tégla, Szeletelt Tégla, Címeres Tégla, Terméskő/Mediterrán, Csíkos))
 • Biztonság– Betonkerítés tömegének köszönhetően biztonságos, mérsékelten hanggátló, a betonkerítések megvédheti vagyonát a külső behatás által okozott rongálódástól
 • Intimitás – Betonkerítés nem átlátható (kivéve az áttört elem)
 • Gyors – Betonkerítés gyorsan telepíthető (20-25 fm/nap)
 • Ésszerű – Gyors telepítés miatt ideiglenes kerítésre nincs szükség
 • Olcsó – hiszen a betonkerítés az egyik, ha nem a legköltséghatékonyabb belátás gátló kerítésrendszer és töredékébe kerül a kőművesek által (téglából, vagy zsalukőből) készített épített kerítéseknek.
 • 1,5-2,5 m magasságban is telepíthető
Extra magas betonkerítés
 • Általában a megrendeléstől számított 2-4 héten belül megkezdődik a betonkerítés telepítése
 • Betonkerítéseink színezetlenek, nyers beton szürke színben, egy oldali mintázattal készülnek, betonfestékkel igény szerint festhetőek

5 Év Garancia

Tőlünk, kivitelezéssel megrendelt betonkerítések, 5 Év Kivitelezői szavatossággal kerülnek átadásra !

Betonkerítés Gyártás

Betonkerítés méretek, anyagok

 • Panel Mérete: cca 50 (tégla 47-48) x 200 cm
 • Oszlop mérete: A kerítés magassága + cca 60-70cm x cca 13cm x 13cm
 • Színe: Színezetlen, nyers betonszürke
 • Panel vastagság: cca 2,5-5cm,  mintázat függványében, annak völgyén és csúcsán további méret eltérésekkel
 • Beton minőség minimum: C20-C25
 • Szemcseméret: cca 0-8mm
 • Vasalat minimum átmérője: ø 6mm
 • Vasalat minimum mennyisége: cca 5,5-7,5m/panel, típus és mintázat függvényében

Minden bentonkerítés, Gyártói Terméktanúsítvánnyal kerül átadásra!

Minden bentonkerítés, Gyártói termékszavatossággal kerül átadásra!

Betonkerítés Országos kiszállítás

Steyer

A betonkerítés kiszállítása  Országosan. Általában 18T összsúllyal cca 30-40fm/forduló szállítási kapacitással, esetenként 40T összsúlyal cca 90fm szállítási kapacitással történik.

Az ajánlatban feltüntetett logisztikai/gépi anyagmozgatási költség tartalmazza:

 • A több tonna anyag felrakodását
 • A szállítás a megrendelés címére és onnan vissza út
 • A több tonna anyag lerakodás

Betonkerítés telepítés, kivitelezés, építés Országosan

Tőlünk kivitelezéssel megrendelt betonkerítések, 5 Év kivitelezői szavatossággal kerülnek átadásra
Tőlünk kivitelezéssel megrendelt betonkerítések, írásos kivitelezési igazolással kerülnek átadásra

Kerítés építése, betonkerítés telepítése a hiedelemmel ellentétben nem egyszerű feladat, hiszen sok esetben több mint 100Kg-os kerítésoszlopokat kell a megfelelő biztonsággal rögzíteni és ebbe akár 2,5m magasságra beemelni a több mint 80Kg súlyú lapokat. Egy 2 méter széles 2 méter magas kerítés össz súlya két oszloppal több mint 500 Kg ! Ha nem megfelelően van kivitelezve a telepítés az nem csak vagyoni kárt okozhat kidőlés esetén, hanem életveszélyes sérüléseket is okozhat.

A telepítési folyamat leírása, standard esetekre vonatkozik, nyilván az egyedi talajviszonyokhoz és egyéb környezeti adottságokhoz igazodva, szakértő szakmai útmutatása alapján kell eljárni. A feladat szakmai előképzettséget, hozzáértést és sok tapasztalatot igényel.

Betonkerítés nyomvonalának kijelölése.

A betonkerítés oszlopközpont távolsága 205 cm-re helyezkedik el egymástól, mivel a kb 14 cm-es oszlopon nút található amibe a panelek fognak illeszkedni. A kijelölésénél ügyeljünk arra, hogy az oszlopok egyenesen és egy vonalban helyezkedjenek el. Az oszloptávot jelöljük ki pontosan, a kerítés teljes vonalában.

Betonkerítés pontalap, alapgödör készítés 

A Betonkerítés előzőleg kijelölt oszlophelyein kell elkészíteni a pontalapnak a gödröket. A gödröknek 30 cm átmérőjűnek kell lenni és a betonkerítés oszlop alaphosszánál kb 10cm-el mélyebbnek. (Tehát ha pl 2m magas kerítés építünk, akkor az oszlop magassága 2,6-2,7m. tehát az alapgödörnek cca80cm mélynek kell lennie.)

Betonkerítés oszlopmagasság beállítása

Az alapgödör aljára annyi betont kell tenni, hogy az oszlop csúcs magassága, a föld színéről mérve, a kerítés végleges és kívánt szerkezeti magasságban legyen. Az alapgödör aljára készített betonaljzat megakadályozz az oszlopok talajerózió következtében történő süllyedését.

Betonkerítés oszlopok beállítása

A Betonkerítés oszlopait, az alapgödörbe állítjuk, minden irányból ellenőrizzük a függőleges síkot, majd az alapgödröt, jó minőségű földnedves betonnal kitöltjük és az tömörítjük. (a folyós, nedves betonban az oszlop elmozdulhat, a függőleges síkból eltérhet, ez sem esztétikailag, sem statikailag nem nem megfelelő kivitelezést eredményezhet)

Betonkerítés panelek behelyezése

A megfelelő szilárdsággal rögzített oszlopokba, be lehet helyezni a paneleket űgy hogy az alsó panel, a föld vagy lábazat teljes felületére felfeküdjön, mert az statikai jelentőslggel bír. Ezt követi további panelek behelyezése.

Betonkerítés panelek Ékelése

Sajnos a munkafolyamatnak ez az a része, mait a legtöbb kivitelező “elfelejt” megcsinálni. Az oszlopok nútja nyilván szélesebb mint a panel, hiszen a kb 80-85 kg súlyú lapot bele kell tudni engedni. A kerítéspanelek és az oszlop nút közötti méret eltérést ideiglenesen ki kell ékelni (merevíteni), majd azt maradandó szilárd anyaggal kitölteni, laponként 3-10cm szélességben.

A Betonkerítés panelek ékelését nálunk az Ár Tartalmazza !

A lejtős területek esetében a lépcsőzetes elrendezés válhat indokolttá. Ilyen esetben nem érdemes magasabb és ezáltal költségesebb megoldást választani. Egyenletes lejtés esetén a teljes szakaszra számított szintkülönbséget elosztjuk a kerítésközök számával és az így kapott magassági eltérést arányosan lépcsőzetesen lehet elosztani, ami költséghatékony és esztétikus megoldás.  Amennyiben a terület lejtése aránytalan, úgy a lejtés mértékével harmonizáló, akár egyenlet arányú lépcsőkre is szükség lehet.

 

Tekintettel az alapanyag nedvszívó és porózus szerkezetére -beton-, a kész kerítéseket javasoljuk inpregnálni, vagy festeni, a természetes környezeti és időjárás okozta erozió/oxidáció elkerülése érdekében, hogy a kerítés akár 10-20-30 év múlva is megőrizze eredeti állípotát, jellegét.

Kivitelezési opciók*

Ezek nem elengedhetetlenül szükségesek a kivitelezéshez, statikai funkciójuk nincs, csupán esztétikai jelentőséggel bírnak!

 • Dekorációs lábazat: Ez egy föld szintjére (nem földbe süllyesztve), zsaluzattal öntött lábazat. Statikai jelentősége nincs, esztétikai jelentőséggel bír, valamint a kerítés magasságát növeli cca 10cm-el. Szélessége cca az oszlopok szélességével megegezik.
 • Földbe süllyesztés. A kerítést (annak legalsó paneljét) a kívánt mértékben a földbe süllyesztjük. Célja, a kerítés magasságának csökkentése, vagy hogy a kutya ne tudjon átásni a kerítés alatt. Az árát befolyásolja a süllyesztés mértéke és a talajviszonyok.
 • Panelek illesztéseinek glettelése.  Célja a panelek gyártása során esetlegesen keletkezett 1-2 mm-es egyenetlenségek, esetleges rések glettelése.
 • Oszlopnút glettelése: A panel vastagságánál szélesebb nút csemperagasztóval történő kitöltése, föld felszínétől, a legfelső panel tetejéig, az oszlop nútjában.

Ne várjon napokat egy árajánlatra, azonnali kalkuláció online kerítés tervezőnkkel!

Azonnali árkalkuláció
 • vagy hívja kollégánkat most : +36702108083,

 • vagy keressen minket e-mailen: KERITES@KERITESASZ.HU

Szolgáltatási, felhasználási és termékinformációk
 • A betonkerítés alkalmas támfalnak?

  Bár a kerítés anyaga beton, de funkciója nem támfal, hanem kerítés! A Betonkerítés nem alkalmas támfalnak, statikailag nem arra tervezték, hiszen a cca 4cm-es panel vastagság, melynek egy része betonacél, nem képes ellenállni akár több tonna föld súlyának.

 • A betonkerítés alkalmas oldalfalnak (garázs, szerszámtároló …stb.)?

  Bár a kerítés anyaga beton, de funkciója nem oldalfal, nem építmény, hanem kerítés! A „nehéz szerkezetű” falazat általában 15-40cm-es szilárd anyagból épül (tégla, ytong, falazó blokk), így abszurd elképzelésnek gondoljuk a kerítéselemek ilyen fajta hasznosítását. Amennyiben meglévő tartószerkezetre épült nyitott, tetővel már ellátott építményt akarunk körbe zárni, arra esetleg alkalmas lehet.

 • Régi kerítés bontását is vállalják?

  Természetesen, kivitelezők abban is állnak rendelkezésre! Hiszen ügyfeleink nagy része nem tudja saját kezűleg elbontani a meglévő kerítését. Javasoljuk hogy az ajánlatkéréshez ha tud csatoljon 1-2 képet a meglévő kerítésről.

 • Milyen segédanyag kell a betonkerítés telepítéséhez és azt ki biztosítja?

  A telepítés a szerkezeti magasság függvényében 60-90cm mély pontalapozással történik, valamint igény esetén lábazattal, melyhez beton szükséges (cement és sóder), valamint a kerítéselemek ékeléséhez esetleg az illesztések gletteléséhez csemperagasztót használunk.

  A segédanyagokat biztosíthatja a megrendelő is, ha számára az a kedvezőbb, de természetesen, kivitelezők is tudják azt magukkal vinni és így Önnek nem kell semminek utána szaladgálnia!

 • Részletes terméktulajdonságok, információk
  • A betonkerítés mintázatok az online ajánlatkérő/kerítéstervező platform által felkínált formában, méretekben és mintázatokkal elérhetőek.
  • A megjelenített mintázatok valós fényképeken és azok grafikai leképzésein alapulnak, ám azok az egyes gyártások tekintetében és betét egyes részein vagy egészében, struktúrában eltérőek lehetnek.
  • Az Oldalon vagy Bemutató kerítésen megtekintett minta struktúrától a minta eltérő lehet, mivel az öntőformák elhasználódása okán szükséges csere következtében, a minta mélysége, minta struktúra nagysága, minta elemek szélessége és magassága eltérhet a megtekintettől. (a Törtkő, Törtkő lesz, a Tégla, Tégla lesz, maximum a minta mélysége vagy a mintázat méretei, osztásai lehetnek eltérőek).
  • Betonoszlopok magassága a kerítés magasságánál 60-80 cm-el hosszabbak, ezek kerülnek a pontalapban rögzítésre.
  • Az oszlopokon egy vagy két oldalon nútok találhatóak, amelyekbe a betonpanelek kerülnek becsúsztatásra.
  • A oszlopnútok 0,5.-2cm-el szélesebbek lehetnek mint a betonpanelek (hiszen azok méretei is eltérőek mintázat függvényében).
  • Panelek átlagos méretei 200(199)x50 cm, (egyes tégla mintás termékek esetében a 47-48-49cm-es panel magasság elképzelhető, melynek magassága a termék neve melett zárójelben kerül jelölésre – pl tégla (47)- ) .
  • A boltíves panelek magassága az ív csúcsán és vállán cca 20-25% méretkülönbséggel készülnek.
  • A panelek vastagsága, minta függvényében valamint a minta csúcsán és völgyén elérő lehet:  cca 2,5-5cm
  • Betonpanelek eltérő vasalatokkal​​​ készülnek, minimum 6mm-es betonacéllal, cca 5,5-7,5m/panel, típus és mintázat függvényében
  • Minden betonpanel a vasalaton, minimum 0,5mm-es betonfedéssel készülnek. Figyelembe véve a panelek vastagságát és a panelekben található betonvas méretét, valamint az azon elhelyezkedő sok esetben minimális fedő betonréteget. Utólagos felületkezelés hiányában, előfordulhat -bár nem jellemző.- , hogy a felületen korrózió nyomai jelennek meg, mely az össz felületi arányt figyelembe véve 2%-os felületi mértékig nem tekinthetőek hibának.
  • A betonkerítés panelek egyoldali mintázattal, színezés nélküli nyers betonszürke színben készülnek. A hátoldalon -tekintettel az öntési technológiára-, a legnagyobb odafigyelés és igyekezet ellenére is felületi és strukturális eltérések mutatkozhatnak, melyek nem befolyásolják a termék rendeltetésszerű használatát, statikai biztonságát.
  • A betonkerítés alkotóelemei – az alapanyag jellemzőire tekintettel – színezés nélküli, nyers, öntött betonszürke színben készülnek, melyek később igény szerint Vásárló által festhetők. (javasoljuk Vásárlóknak a termékek eróziógátló kezelését, festés és/vagy impregnálás, tekintettel a termék anyagának -beton- porózus szerkezetére, a késöbbi természeti és/vagy időjárás okozta erózió/oxidáció elkerülése érdekében)
  • A betonkerítés termékek öntéssel készülnek, a technológiára tekintettel a maximális odafigyelés ellenére is szélein egyenetlenség és/vagy öntési „sorja” keletkezhet.
  • A betonkerítés elemei árnyalatokban eltérő színűek lehetnek akár egy elemen belül is, mely nem hiba, hanem a gyártási technológia sajátossága, okozhatja cement gyártmány vagy a sóder összetevők eltérése, esetleg nedvességtartalom eltérés, formaleválasztó folyadék nyomai vagy annak kicsapódása. Ezen árnyalati eltérések a használattal, hónapok vagy évek alatt kompenzálódhatnak, utólagos festéssel elfedhetőek..
  • Betonkerítés termékeken, akár mind két oldalon hajszálrepedések keletkezhetnek, mely a technológia velejárója (száradási folyamat), melyek nem hibák és nem befolyásolják a kerítés rendeltetésszerű használatát, statikai biztonságát. Amennyiben a repedés használati idővel “megnyílik” a panel “mozog és vagy diletál”, úgy annak cseréje akár szavatosság körén belül is szükséges.
  • Betonkerítés elemek sík és mérettűrése +/- 2%, mely a szállítás és/vagy telepítést követően is módosulhat eddig a mértékig.
  • Betontermékek felületén felületi sérülések keletkezhetnek gyártás, anyagmozgatás közben, melyek tekintettel arra hogy a termékek festetlen, nyers termékek, így az az össz felület és/vagy térfogat maximum 2%-a mennyiségben nem minősülnek hibának.
  • Betonkerítések nem használhatóak támfalnak (a kerítés egyik oldalán magasabb földtömeg megtámasztására), arra statikailag nem alkalmasak, ilyen jellegű felhasználás nem minősül rendeltetésszerűnek és az abból eredő hibákra a garancia (jótállás vagy szavatosság) nem terjed ki.
  • Betonkerítések nem alkalmasak építmények oldalfalának vagy bármilyen egyéb teherhordó feladatra. ilyen jellegű felhasználás nem minősül rendeltetésszerűnek és az abból eredő hibákra a garancia (jótállás vagy szavatosság) nem terjed ki.
  • Betonkerítés elemekre és oszlopaira nem rögzíthető kapu, arra szerkezetileg nem alkalmasak ilyen jellegű felhasználás nem minősül rendeltetésszerűnek és az abból eredő hibákra a garancia (jótállás vagy szavatosság) nem terjed ki. (külön -fém vagy zsalukő- kapuoszlop telepítése javasolt)
  • A Betonkerítés anyagvastagságára és a benne található vasalatra tekintettel nem javasoljuk a termékek megfúrását. Nem javasoljuk ilyen jellegű megmunkálásokat vagy a termékre történt egyéb tárgy rögzítését ,ilyen jellegű felhasználás nem minősül rendeltetésszerűnek és az abból eredő hibákra a garancia (jótállás vagy szavatosság) nem terjed ki.
  • Betonkerítések telepítése esetében ügyelni kell a megfelelő pontalap kialakítására valamint, hogy az alsó panelek a talaj vagy öntött lábazat teljes síkjára felfeküdjenek, mely statikai/teherhordó szempontból jelentőséggel bír. A legalsó panel esetleges részleges felfekvése nem minősül rendeltetésszerűnek és az abból eredő hibákra a garancia (jótállás vagy szavatosság) nem terjed ki.

Azonnali árkalkulációhoz,  használja online kerítés tervezőnket.

Tovább a kerítéstervezőre
 • Kerítésépítés szolgáltatásunk országosan elérhető

  Alább kiemelt szolgáltatási területeinket láthatja, megyére kattintva azon belül a településeket is megtekintheti.

 • Budapest

  I. Várkerület
  II. Rózsadomb
  III. Óbuda-Békásmegyer
  IV. Újpest
  V. Belváros-Lipótváros
  VI. Terézváros
  VII. Erzsébetváros
  VIII. Józsefváros
  IX. Ferencváros
  X. Kőbánya
  XI. Újbuda
  XII. Hegyvidék
  XIII. Anygalföld
  XIV. Zugló
  XV. Rákospalota-Pestújhely-Újpalota
  XVI. Árpádföld
  XVII. Rákosmente
  XVIII. Pestszentlőrinc-Pestszentimre
  XIX. Kispest
  XX. Pesterzsébet
  XXI. Csepel
  XXII. Budafok-Tétény
  XXIII. Soroksár

 • Pest Megye

  • Abony
  • Acsa
  • Albertirsa
  • Alsógöd
  • Alsónémedi
  • Apaj
  • Áporka
  • Aszód
  • Bag
  • Bankháza(Kiskunlacháza)
  • Bénye
  • Bernecebaráti
  • Biatorbágy
  • Budajenő
  • Budakalász
  • Budakeszi
  • Budaörs
  • Bugyi
  • Cegléd
  • Ceglédbercel
  • Csemő
  • Csévharaszt
  • Csobánka
  • Csomád
  • Csornád
  • Csömör
  • Csörög
  • Csővár
  • Dabas
  • Dánszentmiklós
  • Dány
  • Délegyháza
  • Diósd
  • Dobogokő(Pilisszentkereszt)
  • Domony
  • Domonyvölgy (Domony)
  • Dömsöd
  • Dunabogdány
  • Dunaharaszti
  • Dunakeszi
  • Dunavarsány
  • Ecser
  • Érd
  • Érdliget (Érd)
  • Erdőkertes
  • Farmos
  • Felsőgöd
  • Felsőpakony
  • Fót
  • Galgagyörk
  • Galgahévíz
  • Galgamácsa
  • Gomba
  • Göd
  • Gödöllő
  • Gyál
  • Gyermekváros
  • Gyón (Dabas)
  • Gyömrő
  • Halásztelek
  • Herceghalom
  • Hernád
  • Hévízgyörk
  • Hódoshát (Nikla)
  • Horány (Szigetmonostor)
  • Iklad
  • Inárcs
  • Ipolydamásd
  • Ipolytölgyes
  • Isaszeg
  • Jászkarajenő
  • Kakucs
  • Kartal
  • Káva
  • Kemence
  • Kerepes
  • Kiskunlacháza
  • Kismaros
  • Kisnémedi
  • Kisoroszi
  • Kistarcsa
  • Kocsér
  • Kóka
  • Kosd
  • Kóspallag
  • Kőröstetétlen
  • Leányfalu
  • Letkés
  • Lórév
  • Maglód
  • Magyarkút (Verőce)
  • Majosháza
  • Makád
  • Máriabesnyő (Gödöllő)
  • Márianosztra
  • Mende
  • Mikebuda
  • Mogyoród
  • Monor
  • Monorierdő
  • Nagybörzsöny
  • Nagykáta
  • Nagykovácsi
  • Nagykőrös
  • Nagymaros
  • Nagytarcsa
  • Nyáregyháza
  • Nyársapát
  • Ócsa
  • Őrbottyán
  • Örkény
  • Pánd
  • Páty
  • Pécel
  • Penc
  • Perbál
  • Perőcsény
  • Péteri
  • Pilis
  • Pilisborosjenő
  • Piliscsaba
  • Pilisjászfalu
  • Pilisszántó
  • Pilisszentiván
  • Pilisszentkereszt
  • Pilisszentlászló
  • Pilisvörösvár
  • Pócsmegyer
  • Pomáz
  • Pusztavacs
  • Pusztazámor
  • Püspökhatvan
  • Püspökszilágy
  • Ráckeve
  • Rád
  • Remeteszőlős
  • Solymár
  • Sóskút
  • Surány (Pócsmegyer)
  • Sülysáp
  • Szada
  • Százhalombatta
  • Szentendre
  • Szentlőrinckáta
  • Szentmártonkáta
  • Szigetbecse
  • Szigetcsép
  • Szigethalom
  • Szigetmonostor
  • Szigetszentmárton
  • Szigetszentmiklós
  • Szigetújfalu
  • Szob
  • Szokolya
  • Sződ
  • Sződliget
  • Táborfalva
  • Tahitótfalu
  • Taksony
  • Tápióbicske
  • Tápiógyörgye
  • Tápióság
  • Tápiószecső
  • Tápiószele
  • Tápiószentmárton
  • Tápiószőlős
  • Tárnok
  • Tatárszentgyörgy
  • Telki
  • Tésa
  • Tinnye
  • Tóalmás
  • Tök
  • Tököl
  • Törökbálint
  • Törtel
  • Tura
  • Újhartyán
  • Újlengyel
  • Újszilvás
  • Úri
  • Üllő
  • Üröm
  • Vác
  • Vácduka
  • Vácegres
  • Váchartyán
  • Váckisújfalu
  • Vácrátót
  • Vácszentlászló
  • Valkó
  • Vámosmikola
  • Vasad
  • Vecsés
  • Veresegyház
  • Verőce
  • Verseg
  • Visegrád
  • Zebegény
  • Zsámbék
  • Zsámbok

 • Fejér Megye
  • Aba
  • Adony
  • Agárd (Gárdony)
  • Alap
  • Alcsútdoboz
  • Alsószentiván
  • Apátszállás (Baracs)
  • Bakonycsernye
  • Bakonykúti
  • Balatonbozsok (Enying)
  • Balinka
  • Baracs
  • Baracska
  • Beloiannisz
  • Belsőbáránd (Aba)
  • Besnyő
  • Bicske
  • Bodajk
  • Bodmér
  • Cece
  • Cukorgyár (Ercsi)
  • Csabdi
  • Csákberény
  • Csákvár
  • Csókakő
  • Csór
  • Csősz
  • Daruszentmiklós
  • Dég
  • Dinnyés
  • Dunaújváros
  • Előszállás
  • Enying
  • Ercsi
  • Etyek
  • Fehérvárcsurgó
  • Felcsút
  • Füle
  • Gánt
  • Gárdony
  • Gyúró
  • Hantos
  • Igar
  • Iszkaszentgyörgy
  • Isztimér
  • Iváncsa
  • Jenő
  • Kajászó
  • Káloz
  • Kápolnásnyék
  • Kincsesbánya
  • Kisapostag
  • Kiscséripuszta
  • Kisláng
  • Kisszentmiklós (Daruszentmiklós)
  • Kőszárhegy
  • Kulcs
  • Lajoskomárom
  • Lepsény
  • Lovasberény
  • Magyaralmás
  • Mány
  • Martonvásár
  • Mátyásdomb
  • Mezőfalva
  • Mezőkomárom
  • Mezőszentgyörgy
  • Mezőszilas
  • Moha
  • Mór
  • Nadap
  • Nádasdladány
  • Nagykarácsony
  • Nagylók
  • Nagyveleg
  • Nagyvenyim
  • Óbarok
  • Pákozd
  • Pátka
  • Pázmánd
  • Pélpuszta (Szabadhidvég)
  • Perkáta
  • Polgárdi
  • Pusztaszabolcs
  • Pusztavám
  • Rácalmás
  • Ráckeresztúr
  • Sárbogárd
  • Sáregres
  • Sárkeresztes
  • Sárkeresztúr
  • Sárkeszi
  • Sárosd
  • Sárpentele (Sárszentmihály)
  • Sárszentágota
  • Sárszentmihály
  • Seregélyes
  • Soponya
  • Söréd
  • Sukoró
  • Szabadbattyán
  • Szabadegyháza
  • Szabadhidvég
  • Szár
  • Szárliget
  • Székesfehérvár
  • Tabajd
  • Tác
  • Tordas
  • Újbarok
  • Úrhida
  • Vajta
  • Vál
  • Velence
  • Vereb
  • Vértesacsa
  • Vértesboglár
  • Zámoly
  • Zichyújfalu
 • Komárom-Esztergom Megye
  • Ács
  • Ácsteszér
  • Agostyán (Tata)
  • Aka
  • Almásfüzitő
  • Annavölgy
  • Ászár
  • Bábolna
  • Baj
  • Bajna
  • Bajót
  • Bakonybánk
  • Bakonysárkány
  • Bakonyszombathely
  • Bana
  • Bársonyos
  • Bokod
  • Búbánatvölgy (Esztergom)
  • Császár
  • Csatka
  • Csém
  • Csép
  • Csolnok
  • Dad
  • Dág
  • Dorog
  • Dömös
  • Dunaalmás
  • Dunaszentmiklós
  • Epöl
  • Esztergom
  • Esztergom-kertváros
  • Ete
  • Gyermely
  • Hánta (Kisbér)
  • Héreg
  • Kecskéd
  • Kerékteleki
  • Kesztölc
  • Kisbér
  • Kisigmánd
  • Kocs
  • Komárom
  • Koppánymonostor (Komárom)
  • Kömlőd
  • Környe
  • Lábatlan
  • Leányvár
  • Máriahalom
  • Mocsa
  • Mogyorósbánya
  • Nagyigmánd
  • Nagysáp
  • Naszály
  • Neszmély
  • Nyergesújfalu
  • Oroszlány
  • Piliscsév
  • Pilismarót
  • Pilisszentlélek (Esztergom)
  • Réde
  • Remeteség (Tata)
  • Sárisáp
  • Súr
  • Süttő
  • Szákszend
  • Szomód
  • Szomor
  • Tardos
  • Tarján
  • Tárkány
  • Tát
  • Tata
  • Tatabánya
  • Tokod
  • Tokodaltáró
  • Úny
  • Várgesztes
  • Vérteskethely
  • Vértessomló
  • Vértesszőlős
  • Vértestolna
 • Győr-Moson-Sopron Megye
  • Abda
  • Acsalag
  • Ágfalva
  • Agyagosszergény
  • Árpás
  • Ásványráró
  • Babót
  • Bácsa (Győr)
  • Bágyogszovát
  • Bakonygyirót
  • Bakonypéterd
  • Bakonyszentlászló
  • Balf (Sopron)
  • Barbacs
  • Beled
  • Bezenye
  • Bezi
  • Bodonhely
  • Bogyoszló
  • Bőny
  • Börcs
  • Bősárkány
  • Brennbergbánya (Sopron)
  • Cakóháza
  • Cirák
  • Csáfordjánosfa
  • Csapod
  • Csér
  • Csikvánd
  • Csorna
  • Darnózseli
  • Dénesfa
  • Dör
  • Dunakiliti
  • Dunaremete
  • Dunaszeg
  • Dunaszentpál
  • Dunasziget
  • Ebergőc
  • Écs
  • Edve
  • Egyed
  • Egyházasfalu
  • Enese
  • Farád
  • Fehértó
  • Feketeerdő
  • Felpéc
  • Fenyőfő
  • Fertőboz
  • Fertőd
  • Fertőendréd
  • Fertőhomok
  • Fertőrákos
  • Fertőszentmiklós
  • Fertőszéplak
  • Gönyű
  • Gyalóka
  • Gyarmat
  • Gyóró
  • Gyömöre
  • Győr
  • Győrasszonyfa
  • Győrladamér
  • Győrság
  • Győrsövényház
  • Győrszemere
  • Győrszentiván (Győr)
  • Győrújbarát
  • Győrújfalu
  • Győrzámoly
  • Halászi
  • Harka
  • Hédervár
  • Hegyeshalom
  • Hegykő
  • Hidegség
  • Himód
  • Hövej
  • Ikrény
  • Iván
  • Jánossomorja
  • Jobaháza
  • Kajárpéc
  • Kapuvár
  • Károlyháza
  • Kimle
  • Kisbabot
  • Kisbajcs
  • Kisbodak
  • Kisfalud
  • Kóny
  • Kópháza
  • Koroncó
  • Kunsziget
  • Lázi
  • Lébény
  • Levél
  • Lipót
  • Lövő
  • Maglóca
  • Magyarkeresztúr
  • Máriakálnok
  • Markotabödöge
  • Mecsér
  • Ménfőcsanak (Győr)
  • Mérges
  • Mezőörs
  • Mihályi
  • Miklósmajor (Kapuvár)
  • Mindszentpuszta
  • Mórichida
  • Mosonmagyaróvár
  • Mosonszentmiklós
  • Mosonszolnok
  • Nagybajcs
  • Nagycenk
  • Nagylózs
  • Nagyszentjános
  • Nemeskér
  • Nyalka
  • Nyúl
  • Osli
  • Öttevény
  • Páli
  • Pannonhalma
  • Pásztori
  • Pázmándfalu
  • Pér
  • Pereszteg
  • Petőháza
  • Pinnye
  • Potyond
  • Pusztacsalád
  • Püski
  • Rábacsanak
  • Rábacsécsény
  • Rábakecöl
  • Rábapatona
  • Rábapordány
  • Rábasebes
  • Rábaszentandrás
  • Rábaszentmihály
  • Rábaszentmiklós
  • Rábatamási
  • Rábcakapi
  • Rajka
  • Ravazd
  • Répceszemere
  • Répcevis
  • Rétalap
  • Románd
  • Röjtökmuzsaj
  • Sarród
  • Sikátor
  • Sobor
  • Sokorópátka
  • Sopron
  • Sopronhorpács
  • Sopronkövesd
  • Sopronnémeti
  • Szakony
  • Szany
  • Szárföld
  • Szerecsény
  • Szil
  • Szilsárkány
  • Táp
  • Tápszentmiklós
  • Tarjánpuszta
  • Tárnokréti
  • Tényő
  • Tét
  • Töltéstava
  • Újkér
  • Újrónafő
  • Und
  • Vadosfa
  • Vág
  • Vámosszabadi
  • Várbalog
  • Vásárosfalu
  • Vének
  • Veszkény
  • Vitnyéd
  • Völcsej
  • Zsebeháza
  • Zsira
 • Veszprém Megye
  • Ábrahámhegy
  • Adásztevel
  • Adorjánháza
  • Ajka
  • Ajkarendek (Ajka)
  • Alsóörs
  • Apácatorna
  • Aszófő
  • Badacsony (Badacsonytomaj)
  • Badacsonylábdihegy (Badacsonytördemic)
  • Badacsonyörs (Badacsonytomaj)
  • Badacsonytomaj
  • Badacsonytördemic
  • Bakonybél
  • Bakonygyepes (Ajka)
  • Bakonyjákó
  • Bakonykoppány
  • Bakonynána
  • Bakonyoszlop
  • Bakonypölöske
  • Bakonyság
  • Bakonyszentiván
  • Bakonyszentkirály
  • Bakonyszücs
  • Bakonytamási
  • Balatonakali
  • Balatonakarattya
  • Balatonaliga
  • Balatonalmádi
  • Balatonarács (Balatonfüred)
  • Balatoncsicsó
  • Balatonederics
  • Balatonfőkajár
  • Balatonfüred
  • Balatonfűzfő
  • Balatonhenye
  • Balatonkenese
  • Balatonrendes
  • Balatonszepezd
  • Balatonszőlős
  • Balatonudvari
  • Balatonvilágos
  • Bánd
  • Barnag
  • Bazsi
  • Béb
  • Békás
  • Berhida
  • Bódé (Ajka)
  • Bodorfa
  • Borsosgyőr
  • Borszörcsök
  • Borzavár
  • Csabrendek
  • Csajág
  • Csehbánya
  • Csesznek
  • Csetény
  • Csingervölgy (Ajka)
  • Csopak
  • Csót
  • Csögle
  • Dabronc
  • Dabrony
  • Dáka
  • Devecser
  • Diszel (Tapolca)
  • Doba
  • Döbrönte
  • Dörgicse
  • Dudar
  • Egeralja
  • Egyházaskesző
  • Eplény
  • Farkasgyepű
  • Felsőörs
  • Fövenyes (Balatonudvari)
  • Füzfőgyártelep
  • Ganna
  • Gecse
  • Gic
  • Gógánfa
  • Gyepükaján
  • Gyulafirátót (Veszprém)
  • Gyulakeszi
  • Hajmáskér
  • Halimba
  • Hárskút
  • Hegyesd
  • Hegymagas
  • Herend
  • Hetyefő
  • Hidegkút
  • Homokbödöge
  • Hosztót
  • Ihász (Marcaltő)
  • Iszkáz
  • Jásd
  • Kabhegy
  • Kádárta (Veszprém)
  • Kamond
  • Kapolcs
  • Káptalanfa
  • Káptalanfüred (Balatonalmádi)
  • Káptalantóti
  • Karakószörcsök
  • Kékkút
  • Kemeneshőgyész
  • Kemenesszentpéter
  • Kerta
  • Kéttornyúlak (Pápa)
  • Királyszentistván
  • Kisapáti
  • Kisberzseny
  • Kiscsősz
  • Kisdémpuszta
  • Kisdörgicse (Dörgicse)
  • Kislőd
  • Kispirit
  • Kisszőlős
  • Kistimpuszta
  • Kolontár
  • Kővágóörs
  • Köveskál
  • Kup
  • Külsővat
  • Küngös
  • Lesencefalu
  • Lesenceistvánd
  • Lesencetomaj
  • Litér
  • Lókút
  • Lovas
  • Lovászpatona
  • Magyargencs
  • Magyarpolány
  • Malomsok
  • Marcalgergelyi
  • Marcaltő
  • Márkó
  • Megyer
  • Mencshely
  • Mezőlak
  • Mihályháza
  • Mindszentkálla
  • Monostorapáti
  • Monoszló
  • Nagyacsád
  • Nagyalásony
  • Nagydém
  • Nagyesztergár
  • Nagygyimót
  • Nagypirit
  • Nagytevel
  • Nagyvázsony
  • Nemesgörzsöny
  • Nemesgulács
  • Nemeshany
  • Nemesszalók
  • Nemesvámos
  • Nemesvita
  • Németbánya
  • Nóráp
  • Noszlop
  • Nyárád
  • Nyirád
  • Óbudavár
  • Olaszfalu
  • Oroszi
  • Öcs
  • Örvényes
  • Ősi
  • Öskü
  • Pálköve (Kővágóörs)
  • Paloznak
  • Pápa
  • Pápadereske
  • Pápakovácsi
  • Pápasalamon
  • Pápateszér
  • Papkeszi
  • Pécsely
  • Pénzesgyőr
  • Pétfürdő
  • Porva
  • Pula
  • Pusztamiske
  • Raposka
  • Révfülöp
  • Rigács
  • Salföld
  • Sáska
  • Sóly
  • Somlójenő
  • Somlószőlős
  • Somlóvásárhely
  • Somlóvecse
  • Sümeg
  • Sümegprága
  • Szápár
  • Szentantalfa
  • Szentbékkálla
  • Szentgál
  • Szentimrefalva
  • Szentjakabfa
  • Szentkirályszabadja
  • Szigliget
  • Szőc
  • Tagyon
  • Takácsi
  • Taliándörögd
  • Tapolca
  • Tés
  • Tihany
  • Tótvázsony
  • Tüskevár
  • Ugod
  • Ukk
  • Úrkút
  • Uzsa
  • Vanyola
  • Várkesző
  • Városlőd
  • Várpalota
  • Vaszar
  • Vászoly
  • Veszprém
  • Veszprémfajsz
  • Veszprémgalsa
  • Veszprémvarsány
  • Vid
  • Vigántpetend
  • Vilonya
  • Vinár
  • Vöröstó
  • Zalaerdőd
  • Zalagyömörő
  • Zalahaláp
  • Zalameggyes
  • Zalaszegvár
  • Zánka
  • Zirc
 • Heves Megye
  • Abasár
  • Adács
  • Aldebrő
  • Andornaktálya
  • Apc
  • Átány
  • Atkár
  • Balaton
  • Bátor
  • Bekölce
  • Bélapátfalva
  • Besenyőtelek
  • Boconád
  • Bodony
  • Boldog
  • Bükkszék
  • Bükkszenterzsébet
  • Bükkszentmárton
  • Csány
  • Demjén
  • Detk
  • Domoszló
  • Dormánd
  • Ecséd
  • Eger
  • Egerbakta
  • Egerbocs
  • Egercsehi
  • Egerfarmos
  • Egerszalók
  • Egerszólát
  • Erdőkövesd
  • Erdőtelek
  • Erk
  • Fedémes
  • Feldebrő
  • Felnémet (Eger)
  • Felsőtárkány
  • Füzesabony
  • Galyatető
  • Gyöngyös
  • Gyöngyöshalász
  • Gyöngyösoroszi
  • Gyöngyöspata
  • Gyöngyössolymos
  • Gyöngyöstarján
  • Halmajugra
  • Hatvan
  • Heréd
  • Heves
  • Hevesaranyos
  • Hevesvezekény
  • Hort
  • Istenmezeje
  • Ivád
  • Kál
  • Kápolna
  • Karácsond
  • Kékestető
  • Kerecsend
  • Kisfüzes
  • Kisköre
  • Kisnána
  • Kompolt
  • Kömlő
  • Lőrinci
  • Ludas
  • Maklár
  • Markaz
  • Mátraballa
  • Mátraderecske
  • Mátrafüred
  • Mátraháza
  • Mátraszentimre
  • Mátraszentistván (Mátraszentimre)
  • Mátraszentlászló (Mátraszentimre)
  • Mezőszemere
  • Mezőtárkány
  • Mikófalva
  • Mónosbél
  • Nagyfüged
  • Nagykökényes
  • Nagyréde
  • Nagytálya
  • Nagyút
  • Nagyvisnyó
  • Noszvaj
  • Novaj
  • Ostoros
  • Parád
  • Parádfürdő (Parád)
  • Parádsasvár
  • Pély
  • Pétervására
  • Petőfibánya
  • Poroszló
  • Recsk
  • Rózsaszentmárton
  • Sarud
  • Sirok
  • Szajla
  • Szarvaskő
  • Szentdomonkos
  • Szihalom
  • Szilvásvárad
  • Szúcs
  • Szűcs
  • Szűcsi
  • Tarnabod
  • Tarnalelesz
  • Tarnaméra
  • Tarnaörs
  • Tarnaszentmária
  • Tarnaszentmiklós
  • Tarnazsadány
  • Tenk
  • Terpes
  • Tiszanána
  • Tófalu
  • Újlőrincfalva
  • Vámosgyörk
  • Váraszó
  • Vécs
  • Verpelét
  • Visonta
  • Visznek
  • Zagyvaszántó
  • Zaránk
 • Nógrád Megye
  • Alsópetény
  • Alsótold
  • Baglyasalja (Salgótarján)
  • Balassagyarmat
  • Bánk
  • Bárna
  • Bátonyterenye
  • Becske
  • Benczúrfalva (Szécsény)
  • Bér
  • Bercel
  • Berkenye
  • Bokor
  • Borsodberény
  • Borsosberény
  • Buják
  • Cered
  • Csécse
  • Cserháthaláp
  • Cserhátsurány
  • Cserhátszentiván
  • Csesztve
  • Csitár
  • Debercsény
  • Dejtár
  • Diósjenő
  • Dorogháza
  • Drégelypalánk
  • Ecseg
  • Egyházasdengeleg
  • Egyházasgerge
  • Endrefalva
  • Erdőkürt
  • Erdőtarcsa
  • Érsekvadkert
  • Etes
  • Felsőpetény
  • Felsőtold
  • Galgaguta
  • Garáb
  • Héhalom
  • Herencsény
  • Hollókő
  • Hont
  • Horpács
  • Hugyag
  • Iliny
  • Ipolyszög (Balassagyarmat)
  • Ipolytarnóc
  • Ipolyvece
  • Jobbágyi
  • Kálló
  • Karancsalja
  • Karancsberény
  • Karancskeszi
  • Karancslapujtő
  • Karancsság
  • Katalinpuszta (Szendehely)
  • Kazár
  • Keszeg
  • Kétbodony
  • Kisbágyon
  • Kisbárkány
  • Kisecset
  • Kishartyán
  • Kisterenye (Bátonyterenye)
  • Kozárd
  • Kutasó
  • Ladányhalászi
  • Legénd
  • Litke
  • Lucfalva
  • Ludányhalászi
  • Magyargéc
  • Magyarnándor
  • Márkháza
  • Mátramindszent
  • Mátranovák
  • Mátraszele
  • Mátraszőlős
  • Mátraterenye
  • Mátraverebély
  • Mihálygerge
  • Mohora
  • Nagybárkány
  • Nagykeresztúr
  • Nagylóc
  • Nagyoroszi
  • Nemti
  • Nézsa
  • Nógrád
  • Nógrádkövesd
  • Nógrádmarcal
  • Nógrádmegyer
  • Nógrádsáp
  • Nógrádsipek
  • Nógrádszakál
  • Nőtincs
  • Őrhalom
  • Ősagárd
  • Palotás
  • Pásztó
  • Patak
  • Patvarc
  • Piliny
  • Pusztaberki
  • Rákóczibánya
  • Rétság
  • Rimóc
  • Romhány
  • Ságújfalu
  • Salgóbánya (Salgótarján)
  • Salgótarján
  • Sámsonháza
  • Somoskőújfalu (Salgótarján)
  • Sóshartyán
  • Szalmatercs
  • Szanda
  • Szarvasgede
  • Szátok
  • Szécsénke
  • Szécsény
  • Szécsényfelfalu
  • Szendehely
  • Szente
  • Szilaspogony
  • Szirák
  • Szuha
  • Szurdokpüspöki
  • Szügy
  • Tar
  • Terény
  • Tereske
  • Tolmács
  • Vanyarc
  • Varsány
  • Vizslás
  • Zabar
  • Zagyvapálfalva (Salgótarján)
  • Zagyvaróna (Salgótarján)
 • Jász-Nagykun-Szolnok Megye
  • Abádszalók
  • Alattyán
  • Bánhalma (Kenderes)
  • Berekfürdő
  • Besenyszög
  • Bogarasszőlő (Tiszakürt)
  • Cibakháza
  • Csataszög
  • Csépa
  • Cserkeszőlő
  • Fegyvernek
  • Félixmajor
  • Halesz (Kunszentmárton)
  • Hunyadfalva
  • Jánoshida
  • Jászágó
  • Jászalsószentgyörgy
  • Jászapáti
  • Jászárokszállás
  • Jászberény
  • Jászboldogháza
  • Jászdózsa
  • Jászfelsőszentgyörgy
  • Jászfényszaru
  • Jászivány
  • Jászjákóhalma
  • Jászkisér
  • Jászladány
  • Jászszentandrás
  • Jásztelek
  • Karcag
  • Kenderes
  • Kengyel
  • Kétpó
  • Kisújszállás
  • Kócsújfalu (Tiszafüred)
  • Kőtelek
  • Kuncsorba
  • Kungyalu (Kunszentmárton)
  • Kunhegyes
  • Kunmadaras
  • Kunszentmárton
  • Martfű
  • Mesterszállás
  • Mezőhék
  • Mezőtúr
  • Nagyiván
  • Nagykörű
  • Nagyrév
  • Öcsöd
  • Örményes
  • Pusztamonostor
  • Rákóczifalva
  • Rákócziújfalu
  • Szajol
  • Szászberek
  • Szelevény
  • Szolnok
  • Tiszabő
  • Tiszabura
  • Tiszaderzs
  • Tiszaföldvár
  • Tiszafüred
  • Tiszagyenda
  • Tiszaigar
  • Tiszainoka
  • Tiszajenő
  • Tiszakürt
  • Tiszaörs
  • Tiszapüspöki
  • Tiszaroff
  • Tiszasas
  • Tiszasüly
  • Tiszaszentimre
  • Tiszaszőlős
  • Tiszatenyő
  • Tiszaug
  • Tiszavárkony
  • Tomajmonostora
  • Tószeg
  • Törökszentmiklós
  • Túrkeve
  • Újszász
  • Vezseny
  • Zagyvarékas
 • Bács-Kiskun Megye
  • Ágasegyháza
  • Akasztó
  • Állampuszta (Harta)
  • Alpár (Tiszaalpár)
  • Apostag
  • Aranyegyháza (Szabadszállás)
  • Bácsalmás
  • Bácsbokod
  • Bácsborsód
  • Bácsszentgyörgy
  • Bácsszőlős
  • Baja
  • Bajaszentistván (Baja)
  • Ballószög
  • Balotaszállás
  • Bátmonostor
  • Bátya
  • Bócsa
  • Bodoglár
  • Borota
  • Bugac
  • Bugacpusztaháza
  • Császártöltés
  • Csátalja
  • Csávoly
  • Csengőd
  • Csikéria
  • Csólyospálos
  • Dávod
  • Drágszél
  • Dunaegyháza
  • Dunafalva
  • Dunapataj
  • Dunaszentbenedek
  • Dunatetétlen
  • Dunavecse
  • Dusnok
  • Érsekcsanád
  • Érsekhalma
  • Fajsz
  • Felsőlajos
  • Felsőszentiván
  • Foktő
  • Fülöpháza
  • Fülöpjakab
  • Fülöpszállás
  • Mi vagyunk
  • Gátér
  • Géderlak
  • Hajós
  • Halesz (Kiskunfélegyháza)
  • Harkakötöny
  • Ingatlan
  • Helvetia
  • Hercegszántó
  • Hetényegyháza (Kecskemét)
  • Homokmégy
  • Imrehegy
  • Izsák
  • Jakabszállás
  • Jánoshalma
  • Jászszentlászló
  • Kalocsa
  • Kaskantyú
  • Katonatelep (Kecskemét)
  • Katymar
  • Kecel
  • Kecskemét
  • Kelebia
  • Béke legyen veletek
  • Kerekegyháza
  • Kígyós
  • Kiskőrös
  • Kiskunfélegyháza
  • Kiskunhalas
  • Kiskunmajsa
  • Kisszállás
  • Szép munka
  • Kömpöc
  • Kunadacs
  • Kunbaja
  • Kunbaracs
  • Kunfehértó
  • Kunpeszér
  • Kunszállás
  • Kunszentmiklós
  • Ladánybene
  • Lajosmizse
  • Lakitelek
  • Madaras
  • Mátételke
  • Mélykut
  • tálak
  • Móricgát
  • Nagybaracska
  • Nemesnádudvar
  • Nyárlőrinc
  • Ordas
  • Szervezett
  • Öregcsertő
  • Busz
  • Pálmonostora
  • Petőfiszállás
  • Pirtó
  • Rém
  • Solt
  • Soltszentimre
  • Soltvadkert
  • Sükösd
  • Szabadszállás
  • Szakmár
  • Szalkszentmárton
  • Lábszár
  • Szentkirály
  • Szeremle
  • természetesen
  • Tass
  • Tataháza
  • Tázlár
  • Tiszaalpár
  • Tiszakécske
  • Tompa
  • Tőserdő (Lakitelek)
  • Újsolt
  • Újtelek
  • Uszód
  • Városföld
  • Vaskút
  • Zsana